Conveyance History

Sold Properties

  1. TAXPIN: 15020021010000
    Street Address:  460 East 10th Street
    Lot Size: 38.75' x 60'
    Acquired: 05/21/2019
    Zoning: R-2
    Sold: 09/08/2020
    Sales Price: $625
    Purchaser: Laura Prindle
    Planned Use:  Side Lot
  2. TAXPIN: 18051003011000
    Street Address:  2501 Brandes Street
    Lot Size: 40' x 80'
    Acquired: 05/21/2019
    Zoning: R-2
    Sold: 06/01/2020
    Sales Price: $4,150
    Purchaser: Sharif Mirzayev
    Planned Use:  Rental/Investment
  3. TAXPIN: 15020036030600
    Street Address:  741 East 12th Street
    Lot Size: 40' x 105'
    Acquired: 05/21/2019
    Zoning: R-2
    Sold: 05/27/2020
    Sales Price: $300
    Purchaser: Darnell Ramsey
    Planned Use:  Side Lot
  4. TAXPIN: 18050073010500
    Street Address:  3031 Pine Avenue
    Lot Size: Irregular
    Acquired: 05/21/2019
    Zoning: R-1
    Sold: 03/13/2020
    Sales Price: $750
    Purchaser: Michael Peres
    Planned Use:  Side Lot
  5. TAXPIN: 15020043010000
    Street Address:  930/932 East Avenue
    Lot Size: 33' x 75'
    Acquired: 05/21/2019
    Zoning: C-4
    Sold: 03/12/2020
    Sales Price: $1,500
    Purchaser: Tabark M. Al Dafaai
    Planned Use:  Off-Street Parking
  6. TAXPIN: 14010053011000
    Street Address:  123 Sobieski Street
    Lot Size: 30' x 92.79'
    Acquired: 02/20/2019
    Zoning: WR
    Sold: 01/23/2020
    Sales Price: $2,827
    Purchaser: Bayfront East Side Task Force
    Planned Use:  Residential
  7. TAXPIN: 16030011030200
    Street Address:  1618/1620 Sassafras Street
    Lot Size: 40' x 330'
    Acquired: 05/21/2019
    Zoning: C-2
    Sold: 12/27/2019
    Sales Price: $2,000
    Purchaser: Lawrence A. Adiutori III
    Planned Use:  Side Lot
  8. TAXPIN: 14010010012600
    Street Address:  711 German Street
    Lot Size: 38.5' x 82.5'
    Acquired: 05/21/2019
    Zoning: R-2
    Sold: 12/06/2019
    Sales Price: $500
    Purchaser: Timothy L. Fowler & Becky L. Martin
    Planned Use:  Side Lot
  9. TAXPIN: 18050029020500
    Street Address:  714 East 21st Street
    Lot Size: 35' x 135'
    Acquired: 05/21/2019
    Zoning: R-2
    Sold: 12/05/2019
    Sales Price: $550
    Purchaser: Warren W. Harris
    Planned Use:  Side Lot
  10. TAXPIN: 18050015022700
    Street Address:  330 East 25th Street
    Lot Size: 40' x 135'
    Acquired: 02/20/2019
    Zoning: R-2
    Sold: 11/05/2019
    Sales Price: $2,525
    Purchaser: Redevelopment Authority of the City of Erie

    Planned Use:  Side Lot
  11. TAXPIN: 16030047022100
    Street Address:  959 West 8th Street
    Lot Size: 33' x 99'
    Acquired: 02/20/2019
    Zoning: R-2
    Sold: 11/05/2019
    Sales Price: $2,977
    Purchaser: Redevelopment Authority of the City of Erie

    Planned Use:  Residential
  12. TAXPIN: 14010012022500
    Street Address:  209 German Street
    Lot Size: 41.25 x 82.5
    Acquired: 02/20/2019
    Zoning: WR
    Sold: 10/25/2019
    Sales Price: $3,615
    Purchaser: Bayfront East Side Task Force
    Planned Use: Residential
  13. TAXPIN: 14010053020900
    Street Address:  107 Parade Street
    Lot Size: 30 x 100
    Acquired: 02/20/2019
    Zoning: WR
    Sold: 10/18/2019
    Sales Price: $2,552
    Purchaser: Bayfront East Side Task Force
    Planned Use: Residential
  14. TAXPIN: 14010044020000
    Street Address:  1220 East Lake Road
    Lot Size: 36 x 75
    Acquired: 05/21/2019
    Zoning: R-2
    Sold: 10/15/2019
    Sales Price: $1,015
    Purchaser: Douglas T. Barnes
    Planned Use: Side Lot
  15. TAXPIN: 14010045010100
    Street Address 213 Hess Avenue
    Lot Size: 52.5 x 134
    Acquired: 05/21/2019
    Zoning: R-2
    Sold: 10/09/2019
    Sales Price: $525
    Purchaser: Thomas A. Scully
    Planned Use: Side Lot
  16. TAXPIN: 17040024022700
    Street Address 706 West 3rd Street
    Lot Size: 41.5 x 70
    Acquired: 02/20/19
    Zoning: R-2
    Sold: 03/18/2019
    Sales Price: $1
    Purchaser: Redevelopment Authority of the City of Erie
    Planned Use: Structure Demolition; Repurpose as side lot

sold properties